Mottagningen 2016

Ska du börja Energi och miljö i höst? Varmt välkommen till Sektionen för Energi och miljö och mottagningen! Mottagningen är två veckor av aktiviteter för att du ska få bästa möjliga start på din tid på KTH.

Alla nyintagna på KTH kommer träffas på Stadshuset den 14e augusti för en invigningsceremoni. Du som är ny kommer ha chansen att möta upp wägledare (faddrar) och andra nyintagna och gå gemensamt till Stadshuset. Vi i sektionen kommer bära våra overaller i djup cyan och skyltar för att du som ny ska hitta rätt.

Mottagningen är något du inte vill missa! Under hela året har vi planerat för att ni ska få en så bra start som möjligt på KTH. Allt under mottagningen är frivilligt och ett utmärkt tillfälle att träffa andra på programmet, nya som gamla, och lära känna dem samt ställa frågor. Alkoholhets är något som inte existerar på vår sektion och KTH, det finns inte heller någon anledning att vara orolig över förnedrande lekar och uppdrag som i vanliga fall kan komma på tal under en nollning. Vi har hittat på massa roliga aktiviteter där vi tillsammans med dig som ny har kul och lär känna varandra.
Vi förstår att man gärna i förväg vill veta allt som händer, men lite måste vi lämna åt fantasin! Var redo för de två roligaste veckorna du haft på länge och vi lovar att du inte kommer bli besviken!

För mer information om mottagningen följ den här länken för att komma till mottagningens egna hemsida:

wmottagningen.se