Published by Webmaster on

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Masterevent Miljöteknik och hållbar infrastruktur (Event in swedish)

May 8 @ 08:00 - 10:00

This event is for swedish students and will mainly be held in swedish
Näringslivsgruppen för Energi och Miljö bjuder in till ett frukostevent om mastern Miljöteknik och hållbar infrastruktur. Syftet med eventet är att visa på vad en kan arbeta med efter att ha avklarat mastern och att få en bild av vad livet som civilingenjör innebär.

Representanter från IVL – Svenska miljöinstitutet samt Sweco kommer vara på plats och prata om deras verksamhet kopplat till området för miljöteknik. Det kommer självklart finnas utrymme för frågor till representanterna och frukosten avslutas sedan med ett mingel.

Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som funderar på vilken master du skall välja, eller för dig som bara är intresserad av Miljöteknik och hållbar infrastruktur, att få lyssna på och träffa personer som på olika sätt har erfarenhet inom detta. Eventet kommer delvis att hållas på engelska och frukost kommer att serveras under eventet.

Vi ses!

************************************************************
Anmäl er för att få en plats och mat:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNkdyF0aSJl5WlQlLqx0UWTcltXWkntEmElkAvmScFbHfDAw/viewform?fbclid=IwAR3RGoLsHytVlSfCHDKBeUmETN-8lOj4_xX_0mSKmNRSdsJoFMmXSUrTo0g

Details

Date:
May 8
Time:
08:00 - 10:00

Venue

Sydöstra galleriet, KTH Biblioteket
Stockholm,Sverige

Organizer

NLG – Näringslivsgruppen, Energi och Miljö
Email:
nlg@w-sektionen.se
Fontstorlek / Font size
Färgkontraster / Colour contrasts