Published by Webmaster on

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Masterevent för THSSM & TSUTM

May 2 @ 17:15 - 19:15

This event will be held in swedish

för Energi och Miljö bjuder in till ett event om de två mastrarna Teknik och Hållbar Utveckling samt Hållbar samhällsplanering och stadsutformning. Syftet med eventet är att visa på vad en kan arbeta med efter att ha avklarat mastern och att få en bild av livet efter en masterexamen inom dessa masters kan leda till.

På plats kommer det finnas alumner som kommer att berätta om deras väg genom mastern, vilka kurser de valt, vilka kurser de inte valt samt vad för kurser de fått användning av i arbetslivet. Detta event är en ypperlig möjlighet för er att få en inblick i de två mastrarna på kursnivå, så missa inte detta!

Detta är även ett utmärkt tillfälle för dig som funderar på vilken master du skall välja, eller för dig som bara är intresserad av THSSM & TSUTM, att få lyssna på och träffa personer som på olika sätt har erfarenhet inom detta. Eventet kommer att hållas på svenska och middag kommer att serveras under eventet.

Vi ses!

************************************************************
Anmäl er för att få en plats och mat: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEUSh8TYd11Kk6nCpovQbQhO35uf_V12XDA_rexL2YhwAtMw/viewform?usp=sf_link

Details

Date:
May 2
Time:
17:15 - 19:15

Organizer

NLG – Näringslivsgruppen, Energi och Miljö
Email:
nlg@w-sektionen.se

Venue

E35
Sverige+ Google Map
Fontstorlek / Font size
Färgkontraster / Colour contrasts