Published by Webmaster on

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Casekväll hos Vasakronan (Event in swedish)

May 13 @ 17:00 - 20:00

This event will be held in swedish
NLG arrangerar tillsammans med Vasakronan en casekväll på deras huvudkontor måndagen den 13e maj!
Vasakronan bjuder in oss till sitt innovativa kontor för att lära känna studenter från W, där de ser ett stort behov i framtiden.
Vasakronan bjuder på middag.
The event will be held in Swedish.

Innehåll under kvällen:
Vasakronan öppnar portarna för en casekväll tillsammans med Energi- och miljöingenjörsstudenter från KTH. Kvällen kommer att bestå av kortare presentationer om hur det är att exjobba/sommarjobba/jobba på Vasakronan, Energiarbete & Ny teknik samt Hållbarhet. Utöver detta kommer studenterna att få möjlighet att mingla tillsammans med representanter från Vasakronan och gnugga geniknölarna när ett case ska lösas.

Caseinfo:
Vasakronan kommer att göra en kontorsflytt till nybyggda lokaler vid Sergels torg hösten 2020. Caset kommer möjliggöra för studenterna att komma med (nya!) idéer på digitala lösningar som gör vårt framtida kontor smartare, energieffektivt och i yttersta framkanten.

Om Vasakronan:
Fastigheter påverkar miljön under hela sin livscykel, därför är det av största vikt att Vasakronan tar sitt ansvar. Ett genomtänkt och systematiskt arbete har gjort det möjligt att halvera energianvändningen i bolagets fastighetsbestånd, sänka koldioxidutsläppen från verksamheten med nästan 100 procent samt miljöcertifiera en större del av fastighetsbeståndet. Nu fortsätter vi med nya, ännu högre mål.
2010 lanserade Vasakronan som första bolag i Sverige så kallade gröna hyresavtal, något som i dag har utvecklats till branschstandard. 2018 rankades Vasakronan som etta i Europa inom segmentet kontor och det nionde mest hållbara fastighetsbolaget i världen i Global Real Estate Sustainability Benchmark (GRESB).

Vasakronan ♥ W:
Energianvändningen i fastigheter har kommit att bli ett viktigt område för att Vasakronan ska kunna leverera en långsiktigt hög och stabil avkastning utan bekostnad av människa eller miljö. Därför är det av största vikt att vi hänger med i teknikutvecklingen, t ex digitaliseringen, och vågar testa- och implementera ny teknik i fastigheterna. För att lyckas med det behöver Vasakronan medarbetare med hög grad av teknisk kompetens i kombination med stort hjärta för energi och miljö. Just därför är vi intresserade av framtidens stjärnor inom Energi- och miljö på KTH.

NÄR?
13e maj klockan 17-20
VAR?
Mäster Samuelsgatan 56
HUR?
Anmälan görs via länken: https://forms.gle/XQwsaqF78sy4VjyH8

Details

Date:
May 13
Time:
17:00 - 20:00

Organizer

NLG – Näringslivsgruppen, Energi och Miljö
Email:
nlg@w-sektionen.se

Venue

Mäster Samuelsgatan 56
Mäster Samuelsgatan 56
Stockholm,Sverige
+ Google Map
Fontstorlek / Font size
Färgkontraster / Colour contrasts