Viktig information om sektionslokalen! / Important information about the chapter’s room!

Information in english below

Hejsan W! Nu har vi strålande nyheter!

Arbetet med tillgänglighetsanpassning av Gråttan har gått framåt och det har blivit dags att bygga om! Det kommer byggas en ramp, toaletterna kommer byggas om och även utrymmet framför baren kommer att förändras. Det finns en framtagen ritning som vi och CL har fått lämna synpunkter på och vi har en löpande dialog med projektledarna hos både KTH och Akademiska hus. Det kommer att bli jättefint! :)

Ombyggnationen är en pågående process med många inblandade, upprepade möten och information som ständigt tillkommer. Förhoppningsvis kommer byggnationen att fortgå så snart som möjligt men allt är fortfarande inte helt bestämt med Akademiska Hus. Vi förväntar oss få mer information i veckan som kommer. I nuläget förväntas byggnationerna påbörjas om ungefär 1-2 veckor.

Ombyggnaden beräknas ta 5 veckor och innebär att Gråttan kommer att behöva stängas ner under den perioden. Jag och styrelsen jobbar med frågan och prio ett är att detta ska ske smidigt och drabba sektionens verksamhet så lite som möjligt. Vi har tagit hjälp av THS centralt och jobbar på att få till ett möte där vi kan gå igenom alla detaljer såsom tidpunkt för bygget, tillfällig lokal och stöd för att vår verksamhet ska flyta på och planerade event ska kunna hållas.

Vi förstår att det kan kännas besvärligt att Gråttan kommer att vara stängd under en period framöver men det positiva och viktigaste är att vi kommer att få en betydligt bättre sektionslokal som är anpassad för oss alla!

Om ni har några synpunkter eller funderingar om byggnationen är ni varmt välkomna att höra av er till mig på min mail gr8n@w-sektionen.se eller direkt till mig på facebook. Ni kan även kontakta Fanny Ahlberg, som är ordförande för sektionen, på mail ordf@w-sektionen.se

Hälsningar,
Johanna Torstensson, sektionslokalsansvarig

——–

In English:

Dear students at the W-chapter

The chapter’s room belonging to the W-chapter will be renovated soon in order to increase its accessibility. There will be built a ramp and new toilets. This will most likely occur in 1 or 2 weeks and the construction will take around 5 weeks. During this time the chapter’s room will not be available for the students. I know this is unfortunate, however it is favourable for us to be able to offer an accessible chapter’s room. The planning of the construction is still ongoing and we are working on trying to make the transition as smooth as possible. More information and an exact starting date will be available soon.

If you have any questions please contact me on my e-mail gr8n@w-sektionen.se or Fanny Ahlberg, the chapter’s president, on her e-mail ordf@w-sektionen.se

Sincerely,
Johanna Torstensson, president of the chapter’s room