myNanny söker fler barnvakter i Stockholm!

myNanny söker nu dig som vill jobba som barnvakt i Stockholm. Det finns inget specifikt krav på specifik utbildning sedan tidigare. Vi söker dig som älskar barn och som har någon tidigare erfarenhet – antingen inom familjen eller utanför.

Att jobba som barnvakt i Stockholm är flexibelt då du själv kan välja hur mycket du vill jobba. Det är också oftast så att familjerna behöver hjälp efter föreläsningar i samband med att förskolan stänger runt 16-17 tiden. Därefter passar man barnen tills det att föräldrarna kommer hem vilket vanligtvis är 2-4 timmar senare. Du kan vidare bestämma själv hur många familjer du vill hjälpa. Det kan också skifta över din studietid. Det finns både regelbunden barnpassning och sporadisk. Inte ovanligt är att man har en eller två familjer regelbundet och sedan även kan hoppa in vid behov.

Att vara barnvakt är avkopplande och man kan komma ifrån sina egna studier någon timme i veckan. Dessutom drygar det ut övriga kostnader en del vilket aldrig är fel. Detta är dock inget vanligt jobb utan du ska verkligen älska barn och de barn du passar ska bli som dina egna småsyskon man lagar mat och leker med.

Från vår sida finns det inget krav på hur många timmar i veckan man ska jobba. Tar man däremot på sig ett uppdrag och lär känna en familj är det med stor fördel man är med hela vägen de behöver hjälp.

I Stockholm finns det både familjer centralt nära din skola och ut i olika kommuner likt exempelvis Järfälla, Sollentuna och Täby. Vi ser fram emot din ansökan! Besök my-nanny.se för mer information om vår barnpassning.