Information från styrelsemötet

Hej sektionen!

Här kommer en liten update från styrelsemötet styrelsen hade i tisdags kväll i Gråttan mellan 17.27 – 22.08.

Styrelsemedlem Caroline Sundin som är ledamot har nu åkt till Schweiz för att göra sitt exjobb där och närvarande därför på mötet genom skype. Vidare gästade Obiora (NLGs ordförande), Sofia (Ordförande WAM), Johanna (SOS), Julia (klubbmästare) och Monika (revisor) kvällsmötet.

Styrelsen valde att bifalla en äskan som Studiemiljönämnden sänt in där pengarna ska gå till att anordna en rolig dag för sektionsmedlemmar någon gång i februari med fokus på stress, mer info kring detta kommer från Studiemiljönämnden framöver. Superkul!

Vidare diskuterades regler kring W-sektionens facebooksida och detta var också orsaken till att Obiora och Sofia deltog. Mer information kring detta kommer vid ett senare tillfälle.

Inom kort kommer Gråttan byggas om så att lokalen är handikappsanpassad, något som bland annat kommer påverka åtkomsten till Gråttan i några veckor framöver, varpå Johanna och Julia var där för att gå igenom byggförslaget tillsammans med styrelsen. Detta för att få bästa möjliga ombyggnad som tillfredsställer CLWs behov, men också övriga sektionsmedlemmar.

Man planerade även en hel del datum för kommande event denna vår, bland annat besök från lund och uppsala, SM etc.

Elin (kassör) gick igenom nuvarande budgetläget för sektionen. Vidare ville Eveline (vice ordf.) veta om styrelsen hade några idéer till en styrelsepodd och bad alla fundera på detta till nästa möte.

Slutligen skall Fanny, Eveline och Hanna stå på Student Life Week den 24/1 i Nymble och promota W-sektionen.

Kram på er!